Minnesota

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Minnesota

Ingatlan eladó Minnesota

A Minnesota Észak-Kanadával határos, délen Iowával, keleten a Winsconsin, nyugaton az Észak-Dakotával és Dél-Dakotával

Minnesota az Egyesült Államok 32. szövetségi állama, lakosainak száma pedig 4,919,479. A főváros Szent Pál, de a legnépesebb város Minneapolis; más releváns központok Duluth, Rochester és Bloomington.

Minnesota ismert a tavak, a hideg éghajlat és a "Midwestern Minnesota Nice".

A Ten Thousand Lakes földje, Minnesota az ország legnépesebb állama, és gyakran Amerikában az egyik legegészségesebb államnak nevezik, így nagyon kellemes hely, ahol Minnesotában értékesítenek ingatlant.

De a kérdés a Minnesota ingatlanpiacon, hogy 2018-ban erőteljes.

Ha Minnesotába szeretnél vásárolni egy ingatlant, akkor tudnia kell, hogy a zárt forgalom 6% -kal kevesebb az előző évhez képest, 4% -kal csökkent.

Az előző évhez képest javul az áremelés. A Minnesota otthonok értéke továbbra is értékes volt, de valamivel alacsonyabb arányban, mint az országos átlag. Az átlagos ingatlan eladási ár Minnesota-ban 8,2% -kal nőtt az elmúlt évben, és várhatóan az érték a következő évben 4,9% -kal növekszik.

A Minnesota ingatlanpiacra 2018-ban befolyásoló tényezők eltérőek.

A készlet továbbra is a Minnesota ingatlanpiac legnagyobb tényezője. 2016 decemberétől 2017 decemberéig a leltár 27,5% -kal esett vissza, ami a Minnesota ingatlanpiacra a legalacsonyabb 2004 óta.

Ez minden bizonnyal a megfelelő piac egy olyan eladónak, aki Minnesotában eladó ingatlan. Az ajánlat továbbra is alacsony, mivel a kereslet továbbra is magas, és emeli a lakásárakat.

Ez azt jelenti, hogy 2018-ban nem csak a ház kínálata lesz fontos, hanem a rendelkezésre álló árkategóriák is.

Szakértők azt jósolják, hogy az árak az év végére elérik az 5% -ot, ami hatással lesz a vevők számára. Ez az átlagos eladási ár csökkenéséhez vezethet, de a szakértők nem aggódnak, mivel még mindig a jelenlegi recesszió 8% -os jelzálogköltségei alatt vannak.

A legjobb helyek, ahol élni és hol keresnek eladó ingatlanok Minnesota különböző.

Minnesotának csaknem 60% -a él a Twin Cities városrészében. Ez Minneapolisból, Minnesota legnépesebb városából, Szent Pál fővárosából és a környező perifériából áll.

Mind a St. Paul, mind a Minneapolis nagyon élhető városok, amelyek megfizethető átlagos eladási árai folyamatosan növekedni fognak.

A Forbes magazin az utóbbi időkben Minneapolisot választotta Amerikában a legegészségesebb városnak, így nagyon jó keresni egy Minnesotában eladó ingatlant.

A Twin Cities nagyvárosi terület az ország tizenharmadik legnagyobb nagyvárosi területe. Emellett Minnesotában 17 város található, több mint 50 ezer lakossal. A Twin Cities déli peremei, mint például a Lakeville, élvezik a nagy teljesítményű iskolákat, a folyamatosan növekvő és egyre növekvő lakáspiacot.

A Minnesota ingatlanpiac a 2018-as évre várhatóan tovább folytatja az átlagos eladási árak folyamatos növekedését, de meg kell küzdenie a készletek és a kizárások visszaesése ellen, amelyek a nemzeti szint felett vannak. Az eladók élvezhetik a kereslet nagy részét és a kínálat szűkösségét.

  •  
    Harmónia: Minnesota városa épületpaladin!

    Harmónia: Minnesota városa épületpaladin! Befektetni akarok De hol? Külföldre akarok menni, de hogyan? Ne kérdezd meg magad ezeket a kérdéseket! A megoldás ebben a rövid cikkben található. Jól van, csak kényelmesen kell kényeztetnie magát, és tollal és papírral kell felkarolnia minden tippet, h ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 11641

Eladás Két hálószobás lakás, Minnesota, Saint Paul, Saint Paul, Saint Paul

90,662,009.62HUF
Eladás
Két hálószobás lakás

50 m²
apartman eladó
UNAVAILABLE
Cod. 7036

Eladás Több mint 5 hálószobás lakás, Minnesota, Minneapolis, Minneapolis, Minneapolis

58,023,686.16HUF
Eladás
Több mint 5 hálószobás lakás

40 m²
Nagy stúdió Art Deco épület
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB